Billetter-medlemskab

Mødet

Mødet onsdag aften foregår på denne måde: Det starter kl. 19.00, hvor yderdøren lukkes. Derefter bydes der velkommen, der synges en sang og bedes en bøn. Så går mediet/personen, i gang med at arbejde. Det kan være meget forskelligt, det der foregår. Det kan være kanalisering generelt til mennesket eller det kan være muligt at stille personlige spørgsmål eller det kan være et foredrag om spirituelle emner. Det vil fremgå af programmet, hvad aftenen indeholder. Ved klarsyn er der særlige ting du skal være opmærksom på. Aftenen slutter med en sang og en bøn, ca. kl. 20.45, hvorefter der er kaffe og the i kaffestuen,(som er med i entreprisen)hvor der er mulighed for, at snakke om det, der er blevet talt om.

Entreprisen er 150,00 kr. - 200,00 kr. pr. aften (der kan betales med mobilepay) og døren åbnes kl. 18.30 og lukkes præcist kl.19.00 - og det hjælper ikke at banke på døren, hvis du er kommet for sent - døren åbnes ikke.

Venteliste:

Ved udsolgte arrangementer laves der en venteliste, til billetter der ikke kommer - du kan ikke ringe og blive skrevet op - du skal møde op og blive skrevet på listen, når døren åbnes. Der vil typisk være 5-15 billetter på ventelisten.

Alle arrangementer kommer på www.billetto.dk

Når du deltager, er det vigtigt, at du følger visse regler:

Sluk mobiltelefonen!  Brug tiden, før mødet går i gang, til at ”tune” dig ind på det, som skal foregå!  Vis hensyn til de andre i salen!

Forlad ikke salen i utide!  Vær med til at give energi til det, der foregår!

 

Medlemskab betales helårligt (500 kr.). Gentegning af medlemskab betales senest ved udgangen af januar. Som medlem kan du komme ind til de forskellige arrangementer til ½ pris, og du kan deltage i generalforsamlingen.

Entré for ikke medlemmer er 150 kr. og 200 kr.

Vi bruger www.billetto.dk til billetsalg. Det koster et ekstra gebyr, som er 3,9% + 5,99 DKK per billet (maksimalt 63,99) eksklusiv moms på hhv. 15 kr. og 18 kr. Billetten kan printes direkte fra www.billetto.dk’s hjemmeside, og medlemmer får så refunderet halvdelen af billetprisen ved kassereren ved at fremvise et betalt medlemskort.
I tilfælde af at en aften skulle være udsolgt, er det muligt at møde op på aftenen og blive skrevet på venteliste hos kassereren.