Boganmeldelser

Marion Dampier-Jeans: Mit liv med ånderne.
Fortelt til Charlotte Kehler. Forlag: Borgen 

Marion er et åndeligt medium. Hun er født 1950 i Slagelse af dansk/norske forældre, som begge besad mediumiske evner. Marion flyttede som 19 årig til London, hvor hun udviklede sin kunnen. Hun har i mere end30 år virket i den spiritiske kirke i England, hvor spiritismen har stærke rødder. 

Marion Dampier-Jeans

Danmarks i dag bedste spiritistiske medie bor i London. Men dansk er hun: Marion Dampier-Jeans. Og her kommer hendes anden og helt nye bog, "Stemmer fra en anden verden".

Hvor Marion i sin første bog fortalte hvem hun er, og hvor hun kommer fra og om sine særlige evner, der går hun denne gang videre.

Tillidsfuld inviterer hun nu folk indenfor i sit følelsesmæssige univers. Med andre ord får vi denne gang ikke bare at vide hvem hun er, men vi får en dyb og inderlig indsigt i HVORDAN det er at være Marion. Hvad hun føler, hvad hun tænker. Når hun har det godt - og når hun har det dårligt.

Vi lærer om hendes tro (overbevisning) og hendes tvivl, vi følger hende i hverdagen og hjemme hos familien - og alt sammen er det fortalt hudløst ærligt til journalisten Charlotte Kehler, der også var pennefører i Marions første bog.

Marion Dampier-Jeans

Mellem to verdner

I Mellem to verdener fortæller det spiritistiske medium Marion Dampier-Jeans om en række tankevækkende oplevelser, hun har haft med den åndelige verden. Om det at have en særlig sans for det spirituelle. Og om den skepsis hun møder i en fortravlet, moderne verden, hvor mennesket har mistet evnen og viljen til at opfatte de signaler, som ånderne sender.

Fra sit ståsted mellem to verdener deler Marion gavmildt ud af sine livserfaringer og beretter om det spirituelle, på en måde der vil gøre enhver nogle indsigter rigere. Mellem to verdener er en bog om den spiritistiske lære, men også en personlig og nærværende beretning om Marions erfaringer med vidt forskellige mennesketyper og kulturer – fra John Lennon, George Harrison og 1970’ernes britiske rock’n’roll-jetset og til den oprindelige grønlandske befolkning.

Marions håndbog i mediumskab - Marion Dampier-Jeans

Forfatter: Marion Dampier-Jeans

Bogforlag: Peoples Press

Sider: 191

Marions håndbog i mediumskab er ikke en objektiv håndbog. Det er Marion Dampier-Jeans’ personlige håndbog. Den er skrevet ud fra Marions ståsted som spiritist og bygger på hendes mangeårige erfaring som spiritistisk medium.

Bogen udgøres af en liste af nøglebegreber udi det spirituelle. Men håndbogen er ikke kun en liste af opslag. Hvert opslag er et springbræt, hvorfra Marion fortæller om personlige oplevelser og historier, der enten passer til den enkelte ordforklaring, eller som øger læserens forståelse af det spirituelle arbejde i det hele taget.

Marions håndbog i mediumskab er fortalt til journalist Charlotte Kehler i det jordnære og bramfri sprog, som er blevet Marions særkende.

Dødsøjeblikket

Mimi Arnborg

Fra bogens bagside:
Der er i disse år megen debat om døden, dens grænse og hvad derpå følger. derfor har denne bog en ganske særlig mission, idet den bestyrker troen på:
At der ingen død findes, at vi lever evigt, blot i forskellige iklædninger.

Forlag : Ryhls forlag (1979).

Mimi Arnborg : At dø er at leve.
Forlag : Ryhls forlag (1977+1980).

Mimi Arnborg var spiritistisk medie og var mange år tilknyttet vores kirke.
Hun fortæller om sit arbejde som medie og forskellige beretninger fra et
langt liv.


Mimi Arnborg : Livet det dyrebare.
Forlag : Strubes forlag (1982).

Sylvia Browne

Den Anden side og tilbage
En Clairvoyants Guide til Vores Verden og den Hinsidige

Oversat af
Hanne Steinice
Fra bagsiden citeres:

Den Anden side og Tilbage er den mest jordnære og autentiske ”Indgangsport til den anden side” jeg nogen sinde har læst. Man behøver blot at læse de første få sider for at vide at Sylvia Browne ikke blot er clairvoyant – hun er en mester i at viderebringe den sandhed der eksisterer i den fjerde dimension.
- Caroline Myss, Ph.D, Forfatter til sjælens anatomi

Sylvia Browne har arbejdet som Clairvoyant i syvogfyrre år. Har skrevet flere bøger og medvirket i forskellige TV Show. Flere oplysninger på hendes hjemmeside. www.sylvia.org 

Gary E. Schwartz Ph.D. with William L. Simon
The Afterlife Experiments

Denne bog er for alle, ikke mindst dem som gerne vil se tingene veldokumenteret. Den er på engelsk, men let læselig og enormt spændende.

John Edward
One Last time

Denne bog er mediet John Edwards egen historie. Som på en fornuftig og realistisk måde fortæller om det at være medie og hvad dermed følger.

Eric Pearl

Den nye healingenergi

Kiropraktoren Eric Pearls klienter begyndte at få usædvanlige oplevelser under konsultationerne. Nogle af dem gik i trance og modtog meddelelser udefra" under behandlingerne og nogle blev pludselig helbredt for alvorlige sygdomme og skavanker. Fænomenerne satte ham på et større opklaringsarbejde, hvor han forsøgte at finde frem til, hvad der foregår, når mennesker oplever øjeblikkelig ophør af lidelser som kræft, aids-relaterede sygdomme og hjerneskade, og hvad det betyder, når mennesker, han har haft forbindelse med, får adgang til denne healende energi – ikke bare dem selv, men også for andre.
Mange vil være nødt til at genoverveje deres forståelse af healing. De ”ny” healingsenergier, der beskrives af Eric Pearl som reetableringshealing, går hinsides almindelig kendte teknikker og tager læseren med til et niveau, som ikke tidligere har været tilgængeligt.
Følg Eric Pearls rejse – fra hans opdagelse af de helbredende evner til hans velfortjente ry som det instrument, hvorigennem denne proces nu præsenteres for verden. Men frem for alt giver DEN NY HEALINGENERGI en samling metoder, enhver kan bruge til selv at mestre disse helbredende energier.
ERIC PEARL forlod en af de mest succesrige kiropraktiske praksisser i Los Angeles, da han og hans klienter begyndte at opleve mirakuløse healinger. Siden da har han engageret sig i at videregive reetableringsfænomenet gennem foredragsvirksomhed og seminarer. Eric Pearl har medvirket i talrige amerikanske tv-udsendelser. 

ISBN: 978-87-21-02267-9

Annie Dunch: 

Liv efter liv - samtaler om reinkarnation

Indbundet med s/h portrætfotografier af Miklos Szabo. 

200 sider. 249 kr. 

Forlaget Documantas 

Aldrig i vor lange kulturhistorie er der vel kommet så mange bøger om, hvad man skal/bør tro på, som netop nu. Fra at Bibelen i århundreder syntes at have haft monopol på de dele er tros-tilbuddene og -beretningerne i bogform nu eksploderet. 

I den forstand forekommer det ekstra bemærkelsesværdigt, at denne nye danske bog om reinkarnation gik direkte ind på boghandlernes bestsellerlister i uge 37 (07) da den udkom. 

Annie Dunch har her samlet nogle meget spændende og meget forskellige mennesker, som alle på den ene eller den anden måde forholder sig til/tror på reinkarnation. 

Alle med et budskab, en vinkel, som vi andre kan lære af. Selv om det jo er sådan, at det selvoplevede altid er at foretrække, er disse beretninger stærke og medrivende. Som når Lakha Lama fortæller om sit verdensbillede og det vækker en dyb genklang i en. Og Lars Muhls arbejde med den Gnostiske lære også påvirker én, så man føler sig forbundet. Også de andre personlige beretninger tilfører på hver deres måde læseren mening og modet til at turde gå vejen selv. Man sidder tilbage med en god fornemmelse af, at den intelligente bevidsthed, som vi er en del af, ikke kan undertrykkes. Det sande, det som kommer fra hjertet, finder vej til dem, der tør tænke og opleve, som Poul Blak skriver. 

Bidragydere: Lakha Lama, Jørgen Skov, Lars Muhl , Sonny Foltmar,Poul Blak , Knud Sørensen, Margrethe Koytu, Farshad Kholghi, Jytte Loehr, Jørgen Johannessen, Martin Spang Olsen, Sanne Menko, Ove von Spaeth, Chili Turell 

Anmeldt af Bettina Therkildsen.

Maya Fridan

er clairvoyant – er du?

Kirsten Ahlburg og Maya Fridan

168 sider, 249 kr., Lemuel Books

Mange kan sikkert huske Maya Fridan fra tv-udsendelserne som ”Fornemmelse for mord” eller ”Den sjette sans” og andre har måske oplevet hende i AstrologiHuset til en AstroClair-aften sammen med astrolog Karl Aage Jensen og ja, Maya Fridan er clairvoyant – og måske også Danmarks bedste. I år 2004 oprettede Maya Fridan Clairvoyanceskolen, hvor hun tilbyder et intenst uddannelsesforløb. Nu har hun sammen med Kirsten Ahlburg skrevet en meget personlig bog, hvor hun deler sit syn og viden om den åndelige verden med os.

I første kapitel får vi en kort introduktion om, hvordan Maya følte sig anderledes og udenfor det almindelige fællesskab som barn, ung og voksen uden, at der skrives om en masse fortrædeligheder – blot en nøgtern konstatering. I de efterfølgende kapitler bliver læseren indført i mange åndelige og spirituelle begreber. De bliver forklaret i et enkelt og klart sprog og illustreret med eksempler fra det virkelige liv. På den måde får alle en chance til at følge med, hvis man ikke lige har kendskab til de enkelte begreber og termer. Efter hvert afsnit er der en vejledende øvelse, man kan lave og her bliver man også gjort opmærksom på, at øvelsen skal udøves med omtanke. Man skal hele tiden være bevidst om sin psykiske tilstand og ikke presse sig ud i ekstremer. En CD med indtaling af øvelserne ville have været et godt supplement til bogen.

Denne bog henvender sig til alle, der gerne vil blive klogere på den verden, der er bagved denne, men den er også i kraft af alle de mange øvelser, med til at give den enkelte et kærligt spark til en mere spirituel og kærlig tankegang i hverdagen. Når bogen er læst færdig, vil mange læsere føle de er et skridt længere i deres personlige udvikling og ved at lave øvelserne i bogen, bliver det nærmest til at man coacher sig selv. Helt igennem en fin og jordnær bog, der beskæftiger sig med den højere bevidsthed, hvor det etiske aspekt, hele tiden er i højsæde. En bog der er oplagt som undervisningsmateriale til de elever, der søger et clairvoyant uddannelsesforløb og sidst men ikke mindst til alle der ønsker at leve livet og blive ved med at udvikle sig. Hvis alle startede deres dag med den øvelse, der er beskrevet på s. 109 ”Beskyttelse af dig selv”, ville denne verden være så meget bedre at leve i – læs bogen og bliv klogere på dig selv og dine omgivelser og ikke mindst på den åndelige verden.

Anmeldt af Bettina Thomsen

Mellem døden og livet af Tove og Steen Kofoed udgivet på forlaget Dokumentas

Denne bog er udgivet i 2003 og omskrevet, revideret og udvidet i 2009

Tove og Steen giver deres bud på den åndelige rejse mellem døden og livet og vejen dertil.

Fin bog der beskæftiger sig med et kompliceret emne. Der bliver også fra starten gjort opmærksom på vores begrænsninger i forhold til forståelsen af gud og altet.

Der er rigtig mange gode og fine forklaringer på rigtig mange ting.

Men der er et par enkelte ting som jeg har lyst til at kommentere på

Der er meget stor forvirring omkring hvad man kalder de væsner det er omkring os og hjælper os. Nok mest af alt fordi mange bruger de engelske/amerikanske betegnelser for det. ”Guider”

På dansk hænger det sådan sammen:

Alle har ”en skytsånd”. En der var med os fra før denne inkarnation, som hjælper os (hvis vi gider høre efter) hen af vejen. Vores gode/dårlige samvittighed. Dyb kærlighed som fra forældre til et barn.

Og så kan hvert menneske have mange ”åndelige hjælpere”, som kan være vores afdøde familiemedlemmer der ønsker at hjælpe os; eller nogle af os umiddelbart ukendte, som beskæftiger sig med og har mulighed for at hjælpe med netop det som vi lige nu arbejder med/udvikler os i. Disse kan skiftes ud alt efter hvad vi arbejder med og gennem livet i det hele taget.

Og så er der en som kaldes ”den åndelige leder og kontrol”. Denne er tilknyttet mediet. Det trænede medie, måske oftest når der arbejdes med trance. Den der overordnet har ansvar for hvem der kommer igennem.

Afdødekontakt

Der er tre ting som er værd at vide i forbindelse med kontakt med afdøde. S. 154

”Man må ikke forstyrre de døde” - hvor kommer dette nonsens fra? Det skulle vel aldrig være fra biblen, skrevet af hvem?

”Man skal kunne beskytte sig” – beskytte sig?, eller skal vi ikke sige, vide hvad man har med at gøre?

”Man skal ikke tro på alt” – ja brug den sunde fornuft, som alle andre steder du færdes.

Medier der arbejde med afdødekontakt stiller sig til rådighed for denne kontakt og kalder altså ikke på de ”døde”. De kommer når der er et behov.

Selvfølgelig skal man være herre i eget hus inden man begiver sig ud i ånde kommunikation. Det hele drejer sig blot om at være bevidst om hvornår man arbejder med åndelig kontakt og hvornår man er fysisk menneske på jorden. At lege med Ånden i glasset er af samme grund ikke en god ide.

Vores kære bliver ikke fastholdt på et ”forkert” område/plan fordi vi kommunikerer med dem. Tænk her på tankens kraft. Når jeg tænker på en kær afdød kan vedkommende mærke det og hvis det er brugbart komme til mig. Men det fastholder dem ikke. Men når det er sagt skal det også nævnes at hvert enkelt menneske skal leve sit liv efter egne valg og ikke søge vejledning på alverdens ting.

Anmeldt af Bettina Thomsen

Lars Muhls bog Gral
Forlag: Lindhardt & Ringhof

Gral er beretningen om en kvest. Den gør op med århundreders forestillinger om gralen som et fysisk objekt og viser, at gralen er en tilstand, som alle kan få del i.

GRAL består af to sideløbende historier.

I det ene historie gives et bud på de faktiske begivenheder omkring Maria Magdalenes uddannelse til gnostisk præstinde samt hendes flugt til Sydfrankrig, hvor hun prædikede Jesu sande budskab og repræsenterede den sande kristne kirke: Hjertets vished. Det er ligeledes en indføring i de gamle mysterier om tallenes, lydens, englenes og arketypernes hemmeligheder, og hvilken betydning disse har for mennesket af i dag. Et helt afsnit er helliget Marias og Jesu inkarnationer.

Den anden historie følger forfatterens fortsatte rejse ind i den indre verden, gennem det mystiske møde med Sylvia, en ældre dansk præstinde. Rejsen går til Sydfrankrig, hvor forfatteren finder hemmeligheden bag den gamle gralsmyte, rejser med Ildvognen og har kontakt med den anden virkelighed. På rejsen finder han endvidere Maria Magdalenes kloster samt hendes hemmelige indvielsesgrotte, som begge hidtil har været skjult for offentligheden.

GRAL er tredje og sidste selvstændige bind i trilogien, der også indeholder Seeren fra Andalusien og Maria Magdalene.

Lars Muhl

Maria Magdalene, Seeren, Oraklet og Den Glemte Kraft.

En bog for den, der ønsker at trænge dybere ned i mysteriet om Maria Magdalene. I to sideløbende spor indvies læseren i hemmeligheden om den glemte feminine kraft.

Via det ene spor følger vi forfatterens fortsatte arbejde som elev hos Seeren på Montségurbjerget i Pyrenæerne samt deres fælles bestræbelser på at løse gåden om den hellige gral.

Via det andet spor følger vi Maria Magdalenes livsbane, fra hun som tolvårig bliver forlovet med Jesus, til hun mange år senere forlader Det Hellige Land med kurs mod Sydfrankrig som højt indviet præstinde.

De to spor bliver til ét: den spændende fortælling om den store feminine arketypes betydning og de muligheder, den har at tilbyde vor tid.

Bogen er en selvstændig fortsættelse af ”Seeren fra Andalusien”

Forlag: Lindhart og Ringhof

Det Knuste Hjertes Visdom
Yeshua & Mariams Evangelium

“I skal kende sandheden. 0g sandheden skal sætte jer fri.” (Johs. 8:32)

“Det Knuste Hjertes Visdom” er essensen af den hemmelige lære, som Yeshua Nazaræeren og Mariam Magdalene underviste i for totusinde år siden.
Gennem tiden er denne lære med jævne mellemrum blevet åbenbaret i brudstykker og i spredte glimt, men med nærværende bog er der hermed skabt syntese af den smukke visdom om det
hele menneske.

“Et nyfødt menneske er en Gral fyldt med den lifligste stil- hed. Men hurtigt fyldes Graisbægeret med larm og lektier. For kun sådan kan mennesket inkarnere. Der kommer et tidspunkt,
midtvejs i livet, hvor larmen bliver uudholdelig, og lektierne har forvandlet sig til løgn. Da må Gralsbægeret tømmes, for at det igen kan fyldes med stilhedens livgivende nektar”.

Bogen er resultatet af forfatterens arbejde med Akasha, samt mange års studier af det aramæiske Ny Testamente, apokryfe, gnostiske og ikke gnostiske skrifter, alkymiske tekster samt
Filos skrifter.

Bogen er gennemillustreret med meditative motiver i farver, udført af Peter Fich, Pamela Matthews og Gert Ørnbøll.

DU ER IKKE ALENE
af Kirsten Ahlburg

I "Du er ikke alene" fortæller tolv danskere om deres åndelige oplevelser. På forskellig vis har de fået hjælp fra den åndelige verden, og der er mange smukke beretninger om lyset og kærligheden.

Nogle af de interviewede - Maya Fridan, Steen Kofoed og Steen Krarup - er kendt fra tv-udsendelser som Åndernes magt, Fornemmelse for mord, Oraklerne og Den sjette sans.

De mange beretninger viser, at der altid er nogen i den åndelige verden, som holder øje med os og rækker os en hjælpende hånd, når vi har brug for det. Vi skal blot huske at bede om hjælpen, lytte og tage imod.

Kirsten Ahlburg er privatpraktiserende psykoterapeut i Århus og forfatter til en lang række bøger. Af spirituelle og psykologiske bøger kan nævnes "Lyt til dig selv", "Ikke i aften, skat!", "Os to - artikler om parforhold" og "Ørnen mod solen".

Du kan læse mere om forfatteren på www.behandler.net/ahlburg , og hun kan kontaktes på tlf. 86 25 66 22.

DEN HVIDE ENGEL

af Kirsten Ahlburg

Den hvide engel er en børnebog der går tæt på barnets møde med døden. Det kan være svært at tale med børn om døden, sorgen og savnet. Især når man mister en, man holder af. Gennem tro, bøn og en engels hjælp kommer hovedpersonen, den 6-årige Nina, overens med sin mors død.

Nina skal for første gang holde fødselsdag uden sin mor. Hun savner hende og hendes største fødselsdagsønske er, at moren kommer tilbage til hende. Derfor folder hun hænderne og beder Gud om at sende moren tilbage til hende – bare en eneste dag. Da Nina er faldet i søvn, dukker skytsenglen Rose op, og Nina møder gennem drømmen sin mor i den åndelige verden.

Den hvide engel kan bidrage til at give børn forståelse for deres egne og andre børns reaktioner på at miste, sørge og savne og kan bruges som anledning til at tale med børn om døden.

Bogen er illustreret af Ida Gantriis, som har skabt et unikt følelsesmæssigt intenst og fantasifuldt barneunivers.

www.kahlburg.dk

ØRNEN MOD SOLEN

af Kirsten Ahlburg

"Ørnen mod solen" er forfatterens egen spirituelle kærlighedshistorie. Den viser, hvordan hjælp fra den åndelige verden kan føre to mennesker sammen. Tegn, visioner, sammentræf, tankeindtryk, deja-vu og synkronicitet var Guds tale uden ord. Læs den fantastiske og gribende kærlighedshistorie og få samtidig selv nogle ideer til, hvad man kan gøre for at åbne op for budskaber fra den åndelige verden.

Citat fra bogen: "Jeg gik ind i kirken og så mig om. Helt oppe ved alteret kunne jeg ane en lysende skikkelse. Ellers var kirken tom. Jeg gik langsomt op ad kirkegulvet, som man gør, når man skal giftes - med glæde og ærefrygt. Da jeg var nået halvvejs op ad gulvet, standsede jeg. Jeg så op mod skikkelsen, der nu tydeligt bar præstekjole. Jeg kunne se, at det var en mand. Han havde et kraftigt lys omkring sig."

Bogens forfatter er privatpraktiserende psykoterapeut i Århus og forfatter til en lang række bøger. Af spirituelle og psykologiske bøger kan nævnes "Lyt til dig selv", "Ikke i aften, skat!", "Os to - artikler om parforhold" og "Du er ikke alene." Du kan læse mere om forfatteren på www.behandler.net/ahlburg , og hun kan kontaktes på tlf. 86 25 66 22.

SPIRITUELLE BØRNEBØGER

af Kirsten Ahlburg

For børn på 6 - 8 år som lige er begyndt at læse findes der nu nogle bøger, der bygger på den spirituelle tankegang.

"Alfen i haven" handler om en lille alf, som bor i en gammel mands have. Dyrene og den gamle mand kan se alfen, men da den gamle mand dør, bliver der ensomt i haven. Snart flytter en lille pige dog ind. En pige, som også har evner for at se ind i alfernes verden.

"Se det spøger" handler om to børn, Anne og Simon, der har hørt, at det spøger på en kirkegård. Drengen bliver bange og løber væk, da han faktisk ser en lille pige indhyllet i tåge og lys. Anne derimod får en smuk oplevelse sammen med den afdøde, som er en lille pige med en bamse. Historien bygger på en sand historie.

"Uri kan flyve" handler om en engel uden vinger. Hun er ked af, at hun ikke kan flyve, fordi hun ingen vinger har. Men så opdager hun, at hun kan flyve med tankens kraft, og nu er hun pludselig meget hurtigere end alle de andre engle.

Du kan læse mere om fantasyserien på www.spf-herning.dk . Bøgerne kan købes her eller hos forfatteren tlf. 86 25 66 22

Poul Blak

Inspirationskilde for alle, der synes, at livet fortjener omtanke

Journalisten og forfatteren Poul Blak (fra 1965 til 1985 på Århus Stiftstidende og siden da på Morgenavisen Jyllands-Posten) mener, at de fleste af os i for høj grad støtter os til den såkaldt sunde fornuft.

Da han for nogle år siden begyndte sin journalistisk research ind i den metafysiske verden skete det bogstavelig taget i Lysets Hus.

Om bogen "Løft låget - og tænk livet om" skrev chefredaktør Arne Mariager i en ledende artikel i Vejle Amts Folkeblad (6.12.03):

Der er kommet en bog om parapsykologi for lægfolk. Den er fortalt så alle vi ikke vidende kan være med. Den er skrevet af journalist Poul Blak, der i en årrække har leveret fremragende natur-essays og stribevis af begavede interviews til Morgenavisen Jyllands- Posten.

Bogen hedder "Løft låget". Den er ikke en lærebog, snarere en debatbog. Men først og fremmest er den en inspirationskilde for alle, der synes, at livet fortjener omtanke. Og som har følelsen af, at der er mere mellem himmel og jord.....!

Poul Blak

Forlag: Lemuels Books

Sider: 162

Tiltræk Miraklet

Efter den banebrydende "Løft låget - og tænk livet om" 2003, er Poul Blak nu klar med sin nye bog "Tiltræk Miraklet". Her tager han os med dybt i de religiøse landskaber og stiller overordentlige kritiske spørgsmål til Den Danske Folkekirke. Poul Blak foreslår den enkelte et forhold til det guddommelige, der ikke indebærer religiøs foreningsdannelse med kontingent og tilhørende intolerance.

Det vigtigste er ikke, hvad du tror på. Det helt afgørende er: Vil du - uden aggression - lade andre føle, fornemme, søge og opleve lige hvad de lyster?

Kan vi ikke godt få lov til det, spørger jeg. Det vil være befriende.
En smukt serveret, lille og fræk bog med store ord og tanker, både til at blive inspireret og klog af.

Anmeldt af Bettina

Den størst bevarede hemmelighed fra universet!!! The Secret

Dette er Hemmeligheden til alting - hemmeligheden til ubegrænset glæde, sundhed, penge, relationer, kærlighed, ungdom: alt det du nogen sinde efterlyst.
I denne enestående film findes alle midler til at kunne forstå og kunne bruge og leve med "Hemmeligheden" (The Secret)
For første gang i historien vil ledende videnskabsfolk, forfattere, og filosofer afsløre Hemmeligheden (The Secret) som forvandlede livet for f.eks. Platon, Newton, Carnegie, Beethoven, Shakespeare, Einstein.
Nu vil du kunne forstå hvad Hemmeligheden (The Secret) er.
Og du kan ændring livets gang for altid - Se The Secret nu

Af Eva Matjeka & Vif DissingISBN 87-91718-41-4

Forlaget Facet 2007 En sød og lille bog om kærlighed, som alle der kan lide at smage på sproget, mens de ser på dejlige farverige illustrationer, kan fornøje sig med. Til ung og gammel - kender du et barn du kan læse højt for, så prøv denne.

Dan Brown: Da Vincy Mysteriet

Under en konference i Paris bliver Robert Langdon, en amerikansk symbolforsker, ringet op midt om natten. Museumsdirektøren på Louvre er fundet myrdet inde på museet, og på gulvet ved siden af ham er der skrevet en mystisk, kodet meddelelse. Langdon får følgeskab af den franske kryptograf Sophie Neveu. Med forundring opdager de at mange af de mystiske meddelelser har forbindelse til DaVincis værker. Maleren har på udspekuleret vis camoufleret en række spor der peger på en ældgammel hemmelighed, og det står pludselig klart at det ikke alene er en morder, Langdon og Neveu er på sporet af, men også en af de største hemmeligheder gennem tiderne.
Langdon og Neveu hvirvles ind i en hæsblæsende jagt hvor det efterhånden går op for dem at de er oppe mod en yderst magtfuld modstander. Medmindre de kan gennemskue det net af mystiske meddelelser der dukker op, vil ikke alene morderen gå fri — en ældgammel, skæbnesvanger sandhed vil også være tabt for evigt.
Forlag: Ferdinand

Astrid Lindgren : Brødrene Løvehjerte.Forlag : Gyldendal (1984).

Den mest vidunderlige "børne"bog om to brødre som dør og hvad der kommer
bagefter...

Steen Landsy (f.1950) stifter og redaktør af tidsskriftet Nyt Aspekt, kendt foredragsholder samt underviser i åndsvidenskab i Kosmos Center i København.

SOS - Åndelig hjælp
Ingeniøren Martin bliver helt uventet fyret og får et stort chok. Han begynder nu uden varsel at opleve psykiske fænomener. Han ser afdøde, får ud-af-kroppen oplevelser og bliver hvirvlet ind i åndelige tankebaner.
En dag trykker han på Hjælp-knappen på sin computer, og dér står bogstaverne SOS. En åndelig hjælper meddeler sig til ham via skærmen. Martins liv bliver drastisk forandret ! De nye psykiske evner vælter hans liv. Det giver problemer med familien og vennerne. Han må sætte sig ind i åndelig viden, kæmpe med sig selv og arbejde en hel del med sin personlige udvikling.
Undervejs får han åndelig vejledning om både psykiske fænomener og livets vigtige spørgsmål fra SOS på computerskærmen.
En roman som gennem spændende oplevelser skildrer liv og død og personlig udvikling og viser nye værdier i liv

Det sideriske solar horoskop

– en bog om dine muligheder,

oplevelser og erfaringer

Thomas Pedersen Apath

380 sider, 348 kr.

Forlaget Mentor Arthouse

I disse år er det ikke ofte, at der udkommer nye astrologibøger på dansk. Alene af den grund er det bemærkelsesværdigt, at denne bog nu er tilgængelig.

Forfatteren Thomas Pedersen Apath betegner sig selv som siderisk astrolog, og i bogens indledning forklarer han, hvad der er forskellen på den klassiske og den sideriske astrologi.

Sidstnævnte er hans udgangspunkt,

når han giver forslag til tydninger af det solare horoskop i bogen. Solar horoskopet beregnes ud fra det nøjagtige tidspunkt, hvor Solen er vendt tilbage til den position,

den havde ved fødslen. Men udgangspunktet er personens nuværende adresse. Ud fra dette horoskop kan man ifølge Thomas Pedersen Apath give et

helhedsbillede af, hvad der venter en person i de næste 12 måneder. Efter de indledende forklaringer rummer bogen en tydning af samtlige planeter

i tegn og hus, samt alle aspekter. Også Måneknuderne og Lykkepunktet er medtaget. Selve tydningerne virker måske ikke så overraskende

for en astrolog af den traditionelle, vestlige observans. Men udgangspunktet er jo et andet, så på den måde vil man jo alligevel komme til

andre konklusioner end ellers. Bogen slutter med nogle eksempler på horoskoper tydet efter bogens metode. Her kan man se, at hvis det

nøjagtige tidspunkt for Solens tilbagevenden f.eks. ligger tre måneder før det oprindelige fødselstidspunkt, så vil de begivenheder, der vises i årshoroskopet,

tage deres begyndelse tre måneder før. For den, der har lyst til en ny og utraditionel indfalds - vinkel til den astrologiske prognose, giver bogen interessante

bud. Man skal dog nok have en vis basisviden om astrologi for at kunne få udbytte af det materiale, der her fremlægges.

Rosmary Altea: Ørnen og Rosen - en udsædvanlig beretning. Forlag: Borgen

Rosmary Altea er clairvoyant og psykisk medie. Ørnen og Rosen er den fascinerende beretning om hendes møde med guiden Grå Ørn, om hendes udvikling fra 1980, hvor hendes psykiske evner brød frem, og til i dag, hvor hun er internationalt anerkendt.

Ib Mattson Thygesen : Aura-Ib fortæller - Et liv i farver og energier.
Forlag : Ca'Luna (1997).

Bogen indeholder, udover historien om Ib og Ib, en række gode øvelser, som
enhver kan gøre brug af, bl.a. en farvemeditation og en metode til at
opleve, hvordan den lineære tidsopfattelse kan ophæves. Desuden gives der
eksempler på auraanalyser. Det er en selvbiografi af et dejligt menneskes
liv.

George G, Ritchie med Elisabeth Sherrill : Tilbage fra i morgen.
Forlag : Jupitor (1984).

En betagende bog. En livsbekræftende oplevelse. En uvirkelig virkelighed,
der tvinger til eftertanke og stille undren. Let læst og alligevel svær at
forstå - som døden selv.
Dr. George G. Ritchie har i 27 år været læge i Virginia, USA. Han har været
formand for
"Richmond Academy of General Pratice" og chef for den psykiatriske afdeling
på Tower Hospital i Charlotteville, Virginia.
I hans bog "tilbage fra i morgen" fremlægger han overraskende og gådefulde
beskrivelser af livet efter døden.

Elisabeth Haich: Indvielse
Visdoms Bøgerne, Sankt Ansgars Forlag
ISBN 87-875-0574-6

En kvinde kæmper mod en opløsende civilisations kræfter - som barn befinder hun sig i en verden der er hende komplet fremmed - som voksen stræber hun efter at forstå sig selv og få kontrol over de kræfter der truer med at overvælde hende.
Så begynder hun at få glimt af sine tidligere liv. På et tidspunkt står hele hendes ægyptiske tilværelse klart for hende. Hun var pigen der blev forberedt til den store indvielse af ypperpræsten Ptahhotep.
To forskellige årtusinde med den samme kvinde.
Elisabeth Haich fødtes i Ungarn i begyndelsen af vort århundrede som datter af en højtstående embedsmand; hun var en begavet pianistinde og billedhugger, da hun giftede sig med en ingeniør og fik en søn. Derefter berøvede den Anden Verdenskrig hende alt hvad hun ejede og sendte hende i landflygtighed i Schweiz, hvor hun nu driver en verdenskendt yoga-skole sammen med inderen Selvarajan Yesudian.
"Indvielse" er skrevet som en roman med opdigtede navne, men den er i virkeligheden en selvbiografi. Det løfter den helt ud over det almindelige, at de fantastiske begivenheder virkelig er sket - det der skulle til for at hun kunne genvinde sin tabte status som indviet og genfinde sin mester.
For mig personlig er og har bogen været til utrolig stor hjælp på mange måder. Hver gang jeg har læst den, er nye døre til skjulte/glemte minder langsomt blevet åbnet, og jeg begyndte at få svar på nogle af mine mange spørgsmål.
Anmeldt af Lissi

Reinkarnation er forenelig med Kristendom
Karl Aage Kirkegaard
Visdomsbøgerne Sankt Ansgars forlag KBH. 1999
ISBN 87-89452-76-3

Denne bog indeholder den grundigste undersøgelse, der foreligger på dansk om dette spørgsmål. Der præsenteres en lang række citater fra kristne oldtidsskrifter. Citaterne kaster nyt lys over spørgsmålet, om troen på reinkarnation indgik i den oprindelige kristen dom. Ved hjælp af citaterne der alle er i dansk oversættelse, føres læseren inde i den debat, der allerede i oldtiden førtes om reinkarnation og kristendom. Centralt i bogen står undersøgelsen af Jesu stilling til reinkarnationstanken.
Med denne bog har læseren et fyldigt dokumentationsmateriale som baggrund for sin personlige stillingtagen. Alle væsentlige citater - som man ellers måtte søge i mange skrifter - er samlet her.
Her kan du læse meget af det du aldrig fik af vide, fordi nogen havde besluttet at sådan skulle det være .
Læs - tag selv stilling - og øg din lyst til at søge dybere!

Alternativ Håndbogen
Guide til alternativ behandling.
Else Holmer, Elisabeth Nue Møller, Lillian Dalgaard.

Elkjær og Hansen 2002
Isbn 87-91192-21-8

En guide fra A-Z til 35 alternative behandlingsformer.
Hvad går den alternative behandling ud på?
Hvor stammer den fra?
Hvad kan jeg få ud af den?
Hvad kan en alternativ behandler?
Hvor finder jeg ham eller hende?
Hvor kan jeg læse mere?
Og hvad koster det?
Bag i bogen er der en liste med anbefalet læsning inden for de omtalte emner (bøger og artikler)

Raymond A. Moody, Jr. : "Livet efter Livet "

Fra bogens bagside:
DØDSOPLEVELSEN
Gennem 5 år ledede Dr. Raymond Moody en undersøgelse omfattende mere end 100 personer der har prøvet "den kliniske død", men er vagt til live. Der er en forbløffende overensstemmelse ved enkelthederne i deres beskrivelser, som er spændende vidnesbyrd om den menneskelige ånds viderebeståen efter døden.
"En mand ligger for døden, og da han er nået til toppunktet af sine fysiske lidelser , hører han at lægen erklærer ham for død. han begynder at høre en ubehagelig støj, en høj ringen eller summen, og samtidig fornemmer han, at han bevæger sig hastigt gennem en lang, mørk tunnel. Derefter befinder han sig pludselig uden for legemet ...
Snart begynder der at indtræffe andre ting. Nogen kommer ham i møde for at hjælpe ham. Han skimter ånder af slægtninge og venner som tidligere er døde, og en kærlig varm ånd af en art som han aldrig tidligere har mødt - et lysende væsen - viser sig for ham."
Det er Dr. Moody´s konklusion, at dette uforklarede fænomen er afgørende ikke blot for filosofi, medicin og religion, men også for vor daglige levevis.
Med indledning af dr. Elisabeth Kübler-Ross
BORGENS FORLAG 1977

Jens Kristian Frederiksen : Naturens bevidstheder & hjælpere. Forlag : Ca'Luna (2000). Om naturånder, trolde, nisser & engle.

Kan læses af alle som har interesse for naturen. Mennesker med grønne fingre vil nikke genkendende og vil få en række 'aha, nu forstår jeg bedre' - oplevelser. En fascinerende beskrivelse af en verden, som ligger lige uden for vores fysiske verden, naturåndernes ikke-stoflige univers, vi helt har mistet kontakten med. Efter at have læst bogen, ser men pludselig haven og naturen i et helt andet lys og med en ganske anderledes respekt. Ønsker man at gå naturånderne til at flytte ind i sin baghave, er der bagest i bogen en række øvelser, med en nøje beskrivelse af, hvordan de forskellige naturånders bo-forhold skal være, lige fra potteplanten til altankassen, til haven og naturen, og hvordan man kan etablere disse forhold rigtigt. Indeholder desuden en udførlig øvelse i, hvordan man kan komme i kontakt med naturbevidsthederne.

Bevidsthedens Virkelighed af Jens Kristian Frederiksen udgivet på Ca’luna

Jens har udgivet en spændende bog med hans mange bud på mangt og meget; bevidsthed, Gud, mennesket, livet og døden m.m.m.

Jens har sit helt eget univers, som rummer mange gaver og opgaver, men ikke let tilgængeligt. Du skal turde udfordre dig selv og dit verdensbillede, men så er der også mange spændende bjerge at bestige.

Jens er det han kalder Bevidstolog. En udviklingsvej han selv har startet og haft mange elever igennem. En bevidstolog arbejder bevidst med bevidstheder på alle planer: fysisk, psykisk og åndeligt for at skabe harmoni og glæde i det fysiske liv. En bevidstolog kommunikerer med alle bevidsteder - f.eks.: dyr, planter, huse, biler, naturens elementer, Moder Jord, følelser, kroppen, åndelige bevidstheder og kan hjælpe en person til at tage beslutninger på de indre planer.

Anmeldt af Bettina Thomsen

Jens Kristian Frederiksen

Lone Voss Boes der har skrevet bogen om hende selv og hendes vej. Bogen hedder: LONE VOSS BOES et CLAIRVOYANT MEDIE.

Den slags bøger er der skrevet en del af, og det er samtidig også reklame for personen selv, men denne udmærker sig ved at Lone er sådan, som hun beskriver sig selv i bogen.

Med god etik og moral. Altid med hjertet på rette sted og Pippi i baggrunden (Citat: det har jeg aldrig prøvet, så det klarer jeg sikkert)

Bogen er skrevet i let sprog og kan anbefales som hyggelæsning som også giver mulighed for dybere overvejelser over livet og døden og hvordan det hele hænger sammen.