Marion mener…

Marion mener:

Marion Dampier-Jeans

Den, der søger på en positiv måde, bliver også hjulpet på vej i sin spirituelle udvikling - måske hen imod at blive et medium. 

Men det tager en lang tid at udvikle disse evner. Hver person udvikler sig på sin egen måde, ligesom vi alle har forskellige personligheder. Og det er ikke alle, der kan blive et medium dvs. høre ånderne eller se dem. Men det betyder ikke, at du er en fiasko. Du kan få en dybere og en bedre forståelse, hvis du udvikler din spirituelle forståelse - at du ser den verden, som du bor i med medfølelse og forståelse - og forstå, at du selv har ansvar for dit liv. Det kræver stor disciplin og træning at udvikle sig indenfor det spirituelle. Og det er ikke noget, du kan læse dig til på 6 måneder, men det er en undervisning der kører hele livet igennem. 

Hvad der er sket i Danmark over de seneste år, er en spirituel bølge. Og tilsyneladende er over halvdelen af Danmark i øjeblikket hjemsøgt. Jeg har fået ca. 5000 e-mails og breve, hvorover halvdelen har besøg af åndeverden, eller det de kalder onde ånder. 

Jeg ved med 34 års erfaring, at der er meget fantasi indblandet, når det kommer til huse, der er hjemsøgt, og skylden ligger ikke bare på den nye bølge om ånder, men kommer fra alle de gyser- og spøgelsesfilm, vi ser. De fleste af disse film er lavet for at gøre folk bange, men har ikke noget med virkeligheden at gøre, men efter at de nye programmer om ånder er kommet ud på dansk tv , er der mange, der har stor frygt eller er blevet hysterisk pga. af de uhyggelige film. 

Jeg har modtaget en e-mail, hvor en clairvoyant har fortalt en familie, der var hjemsøgt, at de ånder, der var i huset, sad inde i deres børns teddybjørne. Og om natten, så laver de ballade og vil være slemme imod den familie. Vores fornuft burde fortælle os, at dette ikke kan lade sig gøre 

Jeg får e-mails, hvor folk beklager sig, at de er ramt af onde ånder, fordi deres vaskemaskine; køleskab og bil er gået i stykker. Og de har fået fortalt, at det er en dårlig ånd, der havde gjort dette. Men skulle de ikke først undersøge, om alt det elektriske er gammelt, og om de ting måske kun holder i 10 år og går i stykker. Jeg spørger igen, hvor er vores fornuft henne? 

Jeg fik at vide, at der var en familie, der kunne lugte en grim lugt. Den kom og forsvandt, og de kunne også høre skrabelyde. En clairvoyant blev tilkaldt, og de fik at vide, at der var sket et mord i huset mange år tilbage, og det var det, der kunne lugtes. Sandheden var, at de havde rotter, og de kom igennem toilettet og derfor lugtede der. Der er mange af disse ting, folk skulle have undersøgt først -og fundet ud af, om der kunne være en anden forklaring . 

Med kærlig hilsen fra 

Marion Dampier-Jeans