Hilsen fra Marion Dampier-Jeans

En hilsen fra Marion Dampier-Jeans:

Jeg er meget stolt over at kunne fortælle at jeg har startet den første fysiske cirkel i Lysets Hus (i hvert fald i nyere tid).

Cirklen har fået eget rum stillet til rådighed af Lysets Hus ' bestyrelse, og gennem Ejner og andre danske fysiske medier er denne cirkel blevet en realitet.

For mig er det vigtigt at udviklingen af det fysiske medieskab, og det fysiske arbejde i det hele taget, er tiltagende.

Vi har en stolt tradition for det fysiske medieskab gennem bl.a. Einer Nielsen og Anna Meloni Rasmussen, som var nogle af de bedste på deres felt på verdensplan. De arbejdede med videnskaben rundt om i verden og gennemgik mange undersøgelse og bestod mange vanskelige udfordringer.

I 1990 sad jeg i min fysiske cirkel "Norden" i London, hvor Einer Nielsen kom og begyndte at fortælle os om de danske medier og den danske spiritistiske historie. Det var med det som baggrund at jeg besluttede at hjælpe danskerne med at få spiritismen på fode igen. Og tage nye skridt imod det fysiske medieskab, som efterhånden var forsvundet i Danmark.

Der findes rigtig mange mentale medier (clairvoyante), men næsten igen fysiske medier.

Under det fysiske medieskab udvikler man ånderne. Modsat det mentale medieskab, hvor det er det enkelte medie der udvikles. Når du sidder i en fysisk cirkel er du udvalgt af den åndelige verden.

Den nye fysiske cirkel i Lysets Hus, "Lyset", som vi kalder den, har allerede vist store fremskridt

Jeg har planer om at holde workshop i fysisk medieskab, hvor jeg planlægger at få i hvert fald et fysiske medie fra England, og bevise fysisk medieskab i Lysets Hus.

Men billetter bliver kun solgt til folk der har forståelsen og ansvaret indenfor dette felt. Der vil være et interview hvor man vil blive godkendt til adgang.

Jeg har også startet en fysisk cirkel i Helsingør "Kronborg" cirklen. Denne samarbejder med "Lyset", hvor cirkellederne udveksler erfaringer og bakker hinanden op.

Det er netop samarbejde, venskab og harmoni der er de rigtig betingelser for at arbejde med det åndelige. Samtidig med ærlighed, sund fornuft og facts. Begge cirkler sidder med ectoplasma og den nye basisk energi.

Jeg samarbejder med de nordiske lande, som havde nogen af verdens bedste medier. Det er vigtigt for mig at bevise at vi kan, vi har og vi er blandt de lande der forstår det åndelige og kan tage det seriøse skrit.

For mig er norden heldig at have de grønlandske åndemanere, de samiske healere og de islandske medier og deres videnskabsfolk. Samt medier og videnskabsfolk fra Norge, Sverige og Danmark.

Sverige har nu deres første spiritistkirke og Norge deres første institution , hvor der er udviklingsrum, rum til overnatning og cafe. (et gammelt hotel bygget om til det åndelige arbejde. Se min hjemmeside for adresser.

Sveriges Spiritualistiska Kyrka

aspirit.no

spiritusomni.com