Healings meditation

Mads Jensen

Gratis healings meditation forår 2023

Dato for healings meditation ligger på forsiden af www.lysetshus.dk 

Hvor: Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C, mellem kl. 17.30-18.30

BEMÆRK: Døren låses kl. 17.30 inden vi går i gang, så vi ikke bliver forstyrret.

 

Formålet er at skabe mere balance mellem vores indre og ydre liv. Der er en tendens til at hverdagens gøremål tager styringen for vores liv, og måske lytter vi ikke så meget til os selv, som vi gerne ville.

Meditation er et godt redskab til at skabe balance mellem krop, sind, tanker og følelser. Gennem meditation hjælper vi os selv til at få kontakt til den indre del af os selv. Der hvor bl.a. tillid, styrke og livsglæde bor i vores indre.  Healingsmeditation er afstressende og hjælper os med at blive bevidste om, og få kontakt med, vores krop og vores mentale tilstand, så vi finder vores indre styrke.

Healingsmeditation er en form for drømmerejse eller visualisering, hvor første trin er at få dig til at slappe helt af og være til stede i nuet. Hele kroppen gennemgås for at give slip på spændinger, så du får maksimalt udbytte af både healingen og meditationen. Healing er en intelligent energi, der selv finder vej til netop det sted i din krop eller dit sind, hvor netop du har brug for healing.

Under healingen har du mulighed for at fokusere på livssituationer du ønsker at ændre på. Det kunne f.eks. være dit fysiske velbefindende, din psykiske tilstand, en relation eller måske et mål/ønske du har.

I meditationen vil du få hjælp til at give slip på det, der forhindrer dig i at opnå det du ønsker. Der vil efter healingsmeditationen blive mulighed for at du kan dele de oplevelser du havde under meditationen. Om du vil benytte dig af denne mulighed, er fuldstændig frivillig, og helt op til dig. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, hvis du har brug for det.