Foreningen lyset

Lysets Hus

Med rødder i det spiritistiske er Lyset en spirituel forening, hvis formål er at hjælpe mennesker til udvikling og indsigt. Gennem demonstrationer, foredrag, udviklingsgrupper, cirkler og klarsyn m.m. ønsker vi at give mennesker en positiv livsindstilling at leve og dø på.

 

Alt arbejde i regi af foreningen Lyset foregår i respekt for en grundlæggende overbevisning om det guddommeliges eksistens i alt.

Overordnet tror vi på, at det centrale i vor hele eksistens ikke er kroppen, men er sjælen/ånden.
Vi tror, at dette sjælelige/åndelige "jeg" forlader den fysiske krop, når kroppen dør, og derefter lever videre som sjæl/ånd/energi i den store kosmiske bevidsthed.
Og vi tror, at nogle mennesker (medier i alt fald) har evnen til at kanalisere en kontakt fra den åndelige verden til vor fysiske verden. Dog er det den åndelige verden, der vælger hvilke afdøde, der kommer til mediet.

Idet det her skal understreges, at mennesker med enhver form for religiøs opfattelse er velkomne i Lysets Hus, er det os samtidig magtpåliggende at understrege, at vor opfattelse af det guddommelige læner sig meget op ad, hvordan først den indiske politiker og folkeleder Mahatma Gandhi og siden Tibets buddhistiske overhoved Dalai Lama har udtrykt ideen om "alle religioners ligeberettigelse".

 

Alt i foreningen foregår på frivillig basis. Vi modtager gerne gode ideer og frivillig arbejdskraft, for det er kun i fællesskab, vi kan få tingene til at ske og aktiviteterne i huset til at udvikle sig.

Vil du hjælpe os - eller har du ris eller ros, kontakt så en fra bestyrelsen.

Vores adresse er: Posthussmøgen 11c, 8000 Århus C.

Program tlf.: 21 25 13 97. Hjemmeside: www.lysetshus.dk, www.lyset.eu

 

I forbindelse med arrangementerne i hverdagene:

Onsdage i de lige uger er der healingsmeditation fra 17.30-18.30
Døren låses 17.30.

 

Onsdage i ulige uger er der gratis alternativ prøvebehandling fra 17.30-18.30.

Udbuddet af behandlingsformer vil være forskelligt fra gang til gang.

Læs beskrivelse under andre aktiviteter.

 

Derefter er der adgang til aftenens arrangement kl. 18.30, og døren låses kl. 19.00, hvor møderne begynder.

 

Kom i god tid - du kan sætte dig ind i salen og mærke aftenens energier, eller du kan slappe af i kaffestuen på 1. sal og se på de udstillede malerier/billeder/tegninger. Ny udstiller hver sæson.

 

Når du deltager, er det vigtigt, at du følger visse regler:

Sluk mobiltelefonen!  Brug tiden, før mødet går i gang, til at ”tune” dig ind på det, som skal foregå!  Vis hensyn til de andre i salen!

Forlad ikke salen i utide!  Vær med til at give energi til det, der foregår!

 

Medlemskab betales helårligt (500 kr.). Gentegning af medlemskab betales senest ved udgangen af januar. Som medlem kan du komme ind til de forskellige arrangementer til ½ pris, og du kan deltage i generalforsamlingen.

 

Entré for ikke medlemmer er 150 kr. og 200 kr.

Vi bruger www.billetto.dk til billetsalg. Det koster et ekstra gebyr, som er på hhv. 17 kr og 19 kr. Billetten kan printes direkte fra www.billetto.dk’s hjemmeside, og medlemmer får så refunderet halvdelen af billetprisen ved kassereren ved at fremvise et betalt medlemskort.
Køber du billet i døren, er der et gebyr på hhv. 15 og 20 kr. Så køb din billet på billetto.dk, så er det også lettere for os at gøre klar til aftenen.

I tilfælde af at en aften skulle være udsolgt, er det muligt at møde op på aftenen og blive skrevet på venteliste hos kassereren.