Mental cirkel

Mentalt medieskab / mental cirkel

I den mentale cirkel øver man det mentale medieskab.

Det mentale medieskab er, som navnet udtrykker, noget der foregår mentalt

Mediet der arbejder, åbner sig for den åndelige verden, og lader afdøde eller skytsånd/skytsengel komme tættere på, så det er muligt at kommunikere

Det er gennem sanserne (se, høre, føle, dufte, smage og den 6. sans = en særlig sensitiv sans. Måske kunne man kalde den udvidet intuition (jeg ved det bare).

Vi er alle sammen energi – ja alt er energi, ved vi i dag, Og for at forstå hvordan kommunikationen foregår, er det lettere at forklare, når vi ved, at alt er energi.

Når mentale medier kommunikerer med ikke fysiske væsner, foregår der sjæl til sjæl eller ånd til ånd. Det er sjælen/ånden vi har til fælles. Mediet er i en fysisk krop og kan derfra formidle informationerne videre.

 

Mediet stiller sig til rådighed, for at formidle./åbner sig. Det er dog vigtigt at forstå, at man ikke kan bestille en bestemt. Det sker dog i de fleste tilfælde, fordi der er et behov.

Det vil altid være en relation, man har kendt eller på en eller anden måde forbundet til.

Vores kære kommer altid i kærlighed, men de kommer, som de var for, at vi kan genkende dem. Nogen gange er det bare for at sige, jeg er død, men jeg lever.

Har vi det svært, prøver de at nå os, for at favne os og trøste os.

Nogen gange mærker mennesker deres kære afdøde, men bliver urolige fordi, de mærker energien, men ikke forstår. Og i stedet for at tage imod den kærlige gestus og energi, bliver de urolige og måske bange. Så husk de kommer altid i kærlighed.

Og i øvrigt er der en åndelig lov der siger: lige tiltrækker lige. Det betyder, tænker du lyse og glade tanker, så er det, netop det du tiltrækker. Og tænker du mørke og tunge tanker, så er det den energi du tiltrækker. Så du har selv et stort ansvar i forhold til hvordan du er i verden. Du skaber selv dit liv. Læs her hvordan: Dine tanker bliver til dine ord; dine ord, bliver til dine handlinger; dine handlinger, bliver til dine vaner; dine vaner, bliver til dit liv.

 

Bettina Thomsen (vores formand) er med i podcasten Magiske stunder, som Maria Houe er vært på, som handler om mentalt medieskab, så hvis du har lyst til mere:

https://youtu.be/uWpHETIYmGM?si=Gk-_JekYoAq9hUzj