Behandlere

Alternative behandlere i Lysets Hus.

DU SKAL VÆRE FYLDT 18 ÅR FOR AT MODTAGE BEHANDLING


 

Bettina Thomsen:

Arbejder med afdødekontakt og Psykisk læsning (clairvoyance).

Jeg har lært hos flere medier. De 2 gennemgående Marion Dampier-Jeans og Billy Cook.

Marion har jeg igennem flere år også haft et samarbejde med, hvor det drejer sig om cirkelarbejde, medial udvikling og spiritisme som filosofi og levemåde. Hos Billy har jeg gennemgået hans uddannelsesforløb, afsluttet 2008.

Kontakt: lyset(at)lyset.eu  Tlf: 86 74 27 57


 

Vibeke Broch-lips

Jeg arbejder som Clairvoyant Medium, dvs Clairvoyance og afdødekontakt.
Har gennemført udviklingsforløb her i Lysets Hus, deltaget i sommerseminar med Marion Dampier-Jeans indenfor både det mentale- og fysiske medieskab samt deltaget i div kurser hos flere internationale medier.
 
Kontakt: info(at)clarivoyant-medium.dk  Tlf: 20 70 20 20


 

Anne – Mette Staub

Jeg tilbyder clairvoyance og afdødekontakt.

Jeg lægger stor vægt på at formidle mine budskaber med kærlighed og respekt.

Jeg har gennem det meste af mit liv oplevet kontakt med den åndelige verden, og arbejder sideløbende med mit arbejde som psykolog og NLP-terapeut med clairvoyant rådgivning.

I de senere år har jeg intenst arbejdet med min spirituelle udvikling, bla. kommer jeg jævnligt i Lysets Hus og deltager i åben cirkel hos Bettina Thomsen og Christian Viborg.

Kontakt: tlf:  24241250.

Hjemmeside:  www.annemettestaub.simplesite.com

Facebook:       Clairvoyant medium Anne – Mette Staub

Jette Lykkegaard:

Mød din skytsånd. Du kan til en prøvebehandling få lov at møde din skytsånd, finde ud af hvad vedkommende hedder, og hvordan I kender hinanden. Du får lov at stille din skytsånd nogle spørgsmål, og I aftaler hvordan I kan kontakte hinanden til daglig. Skytsåndskontakt tager ca. 1 time Jeg er uddannet regressionsguide, og laver regressioner/sjælerejser, som er rejser tilbage i tiden. Enten til tidligere liv eller til din fortid i dette liv. En regression tager ca. 2,5-3 timer, og kan derfor ikke laves som prøvebehandlinger.

Kontakt: jette(at)lykkeguide.dk 2966 5644 Hjemmeside: www.lykkeguide.dk


 

Britta Breum

Det er så vigtigt at vi udforsker og udvikler de kvaliteter vi hver især er kommet med. Evnen til at formidle healing er en af mine kvaliteter.

Jeg føler stor glæde og ydmyghed når healingsenergien strømmer igennem mig til min klient. Jeg har Reiki 1 og Reiki 2 hos Padam og et årskursus i healing fra Healingscenter Aarhus.

Jeg glæder mig til at formidle healing til dig

Kontakt: mail: brittabreum@live.dk og tlf.: 22 13 80 87

Inge Struck Jørgensen

Jeg arbejder med EFT- chok-traume terapi - ptsd.
Vi har alle oplevelser i vores liv, som over tid kommer til at begrænse vores livsudfoldelse. Det kan være sket meget tidligt i vores liv og det kan være sket i går. Nogen gange er  oplevelserne så voldsomme, at vi slet ikke kan fungere i dagligdagen.
Det er muligt, at heale disse oplevelser og bringe livsudfoldelsen tilbage.
Jeg har en bred uddannelse indenfor krop- psykoterapien. Jeg har arbejdet som terapeut i 29 år.
Healings / terapi metoderne har jeg lært hos fra Peter Levin, Bodynamic Inst., David Bodella og The EFT Centre, London.
Jeg arbejder oftest med EFT tankefeltterapi samt de metoder og teknikker jeg har lært på mine mange kurser i London .
Jeg arbejder meget intuitivt, healende på en blid, rolig og respektfuldt måde  i forhold til dine ønsker og behov.
Kontakt: mail. ingesjorgensen(at)hotmail.com  og   tlf.  2251 3777.
Hjemmeside:
www.ingestruckjorgensen.dk 


 

Kaori Egholm

Jeg kan tilbyde 2 forskellige healings former, Reiki healing eller Access Bars. Du modtager healende energi på både det fysiske og psykiske plan, dermed får du f.eks. ro i sindet, klarhed, mindre smerte i kroppen, mere energi og handlekraft, eller bare en dejlig oplevelse af mindfulness tilstand. Ud over Reiki healing og Access Bars er jeg uddannet som Følelse forløsende Reiki terapeut. (kan ikke tilbydes her som prøvebehandling, da det vil tage ca.2 timer)   Email:healing(at)kaoriegholm.dk og tlf.: 31 50 71 20 (kun SMS) Hjemmeside: kaoriegholm.dk 


Lilian Lynnerup

Psykomotorisk Terapeut ,Clairvoyant Healer

Jeg er clairvoyant medium og healer. Jeg arbejder i Baghus Klinikken i Århus C med afdødekontakt, clairvoyance og healing. Jeg er uddannet i Dk og i Uk på Arthur Findlay College hos nogle af de bedste medier og healere, Bob Moore, Paul Jacobs, Jackie Wright m.?. og på Brøndsted Centret -esoterisk psykoterapi og ?loso?. Det vigtigste for mig er at formidle kærlighed og budskaber fra den åndelige verden,- i form af Healing, Clairvoyance, budskaber fra vores guider og fra vores kære der er gået videre dertil.

Kontakt: mail: lilian(at)scatty.dk og tlf.: 40424539

Hjemmeside: reconnective-healing.dk


 

Helle Rønn

Jeg tilbyder tarotoplæg, clairvoyance og afdødekontakt

Jeg fik mit første sæt tarotkort i 1986, og har siden taget kursus hos Birgit Tromborg.

Jeg sidder i mental cirkel her i huset, har fulgt et års forløb hos Christian Viborg, et 8 ugers forløb hos Bettina Thomsen, ligesom jeg har været på et par sommerkurser hos Marion Dampier-Jean og Bettina Thomsen

Kontakt: mail: helle@ayna.dk og mobil 22 14 00 74

Hjemmeside: www.ayna.dk