Corona

 

Vi overholder alle Covid19 restriktioner – Vi er i store sal med begrænset antal i forhold til hvad der kan være i salen. Alle håndtag og gelændere er sprittet af inden arrangementet

Der står sprit lige når du kommer ind; lige så i forbindelse med toiletter; inde i salen kommer i til at sidde med passende afstand til andre; vi synger ikke, men spiller et stykke musik; i forhold til toilet besøg laver vi ensretning, så dem der har brug for at komme på toilet, kan gøre det uden risiko for at komme for tæt på andre; efterfølgende er der ikke mulighed for kaffe/te, som ellers er normen.

Krav om mundbind indendørs

Fra på torsdag den 29. oktober bliver det et krav, at man skal bære mundbind eller visir på alle indendørs steder med offentlig adgang.

Det vil sige i butikker, storcentre, på ungdomsuddannelser og på kultursteder med mere.

Kravet gælder foreløbigt frem til 2. januar 2021, så danskerne skal altså forberede sig på, at julehandlen i år kommer til at foregå med mundbind.

Arbejdspladser er ikke omfattet af kravet. Til gengæld opfordrer myndighederne til, at så mange som muligt arbejder hjemmefra.

 

Forsamlingsforbud sænkes til 10

Forsamlingsforbuddet over hele landet bliver sænket fra 50 til 10 personer. Det sker fra på mandag og skal foreløbigt gælde i fire uger.

Siden september har det maksimalt været tilladt at samles 50 personer. Der er dog visse undtagelser fra forbuddet.

For begravelser udendørs og idrætsaktiviteter for børn og unge gælder eksempelvis et loft på 50 personer.

Koncerter og konferencer må samle op til 500 personer, hvis personerne sidder ned i retning mod en scene, et lærred, en bane eller lignende.

Professionel idræt må maksimalt have 500 tilskuere siddende. Det samme gælder gudstjenester i kirker eller andre religiøse forsamlinger.

Se maks. 10 forskellige mennesker

Myndighederne opfordrer til at begrænse hvor mange personer, man mødes med. Man bør generelt ikke se flere end 10 forskellige personer uden for egen husstand, lyder opfordringen.

I forvejen har myndighederne anbefalet, at man forsøger at begrænse sin sociale omgang med andre mennesker mest muligt.

Personer som man naturligt møder på job, i skolen, til fritidsaktiviteter eller i hjemmet tæller ikke med i ”boblen” på ti personer.

Mette Frederiksen understreger, at det er et meget indgribende tiltag, men at det er nødvendigt for at begrænse vores sociale kontakter i en periode.

Regeringens prioritet er at holde holde virksomheder, arbejdspladser skoler, uddannelser, daginstitutioner og butikker åbne. Men til gengæld skrue ned for de sociale arrangementer, forklarer hun.

Størrelsen på vores lokaler:

Der må være 56 personer i den store sal

og 21 personer i den lille sal