Healings meditation

Tina Frislev

 

Uge Dato Tina Frislev Kaori Egholm
4 23.1  
6  6.2.  
8 20.2  
10  6.3  
12 20.3  
14  3.4  
16 17.4  
18  1.5  
20 15.5  
22 29.5  

 

 

Gratis healings meditation forår 2019

Hvornår: hver onsdag i lige uger – datoer: 23/1, 20/2, 6/3, 17/4, 1/5, og 29/5

Hvor: Lysets Hus mellem kl. 17.30-18.30 – BEMÆRK: Døren låses kl. 17.30 inden vi går i gang.

Formålet er at skabe mere balance mellem vores indre og ydre liv. Vores dagligdag, ydre liv, går hurtigt, og vi har en tendens til at hverdagens gøremål tager styringen for vores liv, og måske ikke lytter så meget til os selv, som vi gerne ville.

Meditation er et godt redskab til at skabe balance mellem krop, sind, tanker og følelser. Gennem meditation hjælper vi os selv til at få kontakt til den indre del af os selv. Der hvor essens, tillid styrke og livsglæde bor i vores indre.  Healingsmeditation er virksomt til at stresse af og blive bevidst om os selv, få kontakt med vores krop og vores mentale tilstand, så vi finder ind til livsglæden og vores indre styrke.

Healingsmeditation er en form for drømmerejse eller visualisering, hvor første trin er at få dig til at slappe helt af og være til stede i nuet. Hele kroppen gennemgås for at give slip på spændinger, så du får maksimalt udbytte af både healingen og meditationen. Healing er en intelligent energi, der selv finder vej til netop det sted i din krop eller dit sind, hvor netop du har brug for healing.

Under healingen har du mulighed for at fokusere på livssituationer du ønsker at ændre på. F.eks. dit fysiske velbefindende, din psykiske tilstand, en relation m.m. eller måske et mål du har.

I meditationen vil du få hjælp til at give slip på det, der forhindrer dig i at komme derhen hvor du ønsker. Der vil efter healingsmeditationen blive mulighed for at du kan dele de oplevelser du havde under meditationen. Om du vil benytte dig af den mulighed er fuldstændig frivillig, og helt op til dig. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, hvis du har brug for det.

Jeg hedder Tina Frislev og min baggrund er at jeg er uddannet healer og har mediteret i over 10 år. Derudover er jeg clairvoyant medie.

Jeg arbejder meget intuitivt, og derfor kan healingsmeditationerne være forskellige fra gang til gang, og der kan være dage, hvor der også er mulighed for clairvoyante beskeder.

Hvis du er interesseret er du velkommen i den lille sal i Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C onsdag i lige uger mellem kl. 17.30-18.30 – husk døren låses kl. 17.30 inden vi går i gang, så vi ikke bliver forstyrret.

(Følg med i hvad der sker i Lysets Hus, på hjemmesiden www.lysetshus.dk )

Kaori Egholm

Healingsmeditation i Lysets Hus – onsdag i lige uger

Datoer i foråret 2019, hvor jeg står for healingsmeditationen: 6/2, 20/3, 3/4, 15/5

Jeg hedder Kaori Egholm, og er uddannet healer og regressions terapeut.
Jeg er meget fascineret af healings positive virkning. Jeg vil guide dig under healingsmeditation, således du får den healing, som du har brug for lige den dag.
Hvis der er behov, vil jeg gerne give nogle øvelser, f.eks.  åndedrætøvelse, intuitions øvelse inden meditationen.